Golf er gøy!

Golf er gøy!

Lørdag 7. oktober og søndag 8. oktober ble «Veien til Golf»-kurs i Vear gjennomført – arrangert av Vestfold Golfklubb. Det ble en hyggelig og lærerik kurshelg. Spennende!

Kurset gikk over to dager, fra klokka 10 til 17. Både teori og praksis var kombinert. Det var fire døve medlemmer som var påmeldt under dette golfkurset; Ole Theodor, Tatjana, Elin og Lena. Tre andre hørende personer var også med. Så vi var en liten gjeng på 7 personer som skulle lære oss å spille golf gjennom hele helgen.

 Lena, Ole Theodor, Tatjana og Elin.

Ved praksis undervisning var George Beal, med 50 års erfaring i golf, vår kursholder. En hyggelig og livlig instruktør! Han viste oss forskjellige øvelser og lærte oss grunnleggende golfteknikk. Også fikk vi trent på «putting og chipping» og svingtrening på drivingrangen. Meget flink til å lese oss og forklare hva vi kunne gjøre bedre, på en visuell og tydelig måte.

Golf er en internasjonal idrett, så ord og uttrykk blir også internasjonalt. En blanding av lokale og engelske uttrykk.

Etter tre timer med George (kl. 10-13), tok vi en liten lunsjpause før vi tilbrakte med to nye kursholdere – både lørdag og søndag. Cecilie Andersen og Espen Terjesen. Lørdag tok de oss ut på en banevandring. Etterpå gikk vi inn i en liten lokal og hørte på dem med deres PowerPoint. De lærte oss teori ved å fortelle om regler i golf og orduttrykk. Det var mye å huske på! Men heldigvis fikk vi enhver et par små bøker; «Golfreglene» og «Golf i tegninger og bobler».

Søndag, etter litt repetisjon av golfregler og gjennomgang av scorekortføring og poengberegning – avsluttet vi med et spill på 9-hullsbanen.

«Teknikk, teknikk, teknikk! Husk hva George sa om det!» påminte vi hverandre hver gang det var ens tur. Vi syntes det var artig! Takk for en morsom og fin helg!

Golf er en fin idrett som vi har lyst til å bli bedre i. Vi i HDSK gleder oss til å fortsette med denne sporten!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *